Pizza Lovers Festival

11-05-2024

Apeldoorn

Tickets nu verkrijgbaar

masterclasses/
workshops

Leer van de meesters

Food Area

Geniet van bijzondere pizza’s en drinks

markt

De meest uiteenlopende exposanten zijn aanwezig

Demo’s

Bekijk en proef wat er allemaal mogelijk is

markt

De meest uiteenlopende exposanten zijn aanwezig

Demo’s

Bekijk en proef wat er allemaal mogelijk is

Festival Pizza

Pizza Lovers Festival

Iedereen houdt wel van pizza, hoe gaaf is het dan om een dag te organiseren waar de pizza volledig centraal staat. Daarom een Pizza Lovers Festival voor liefhebbers van pizza. Er is van alles te zien, te doen, te proeven en te leren. Zo hebben we verschillende demo’s en masterclasses waar je kunt aansluiten. Denken aan pizza bakken in verschillende soorten ovens en BBQ’s. Maak kennis met zuurdesem, Napolitaanse pizza, Romeinse pizza en nog veel meer. Boek je ticket nu en zorg dat je erbij bent.

Op deze dag zullen er veel bedrijven staan waar je benodigdheden kunt aanschaffen om thuis verder te genieten van deze dag. Naast deze markt zijn er ook de pop-up pizzeria’s waar bijzondere pizza’s verkocht worden. Wil je weten wie er zo al komen te staan check alle namen.

Programma is van 11:00 t/m 20:30 waarvan de markt tot 18:00

Deelnemers
Pizza Lovers Festival 2024

Cugine
Casareccia
Pizzastore.nl
Lerine
heerlijk_italie
baking_bread
Mantegazza Vini
Limonello
heerlijk_italie
Pizza Lovers Festival OUTR
Casa-di-Ruscello
cookingaccedemy-logo

Pizzeria’s

Uiteraard kun je ook pizza eten op het Pizza Lovers Festival! Zodra de pizzeria’s bekend zijn zullen we dat hier melden.

Cugine Pizza Fritta

Waan je in Napels door te genieten van de heerlijke Pizza Fritta. Laat je verrassen door de knapperige buitenkant en de heerlijk gevulde binnenkant. Authentiek Napolitaans en nieuw in Nederland!

 

 

Pizzeria

Bar Biga

Bij deze foodtruck uit Heerenveen zal tijdens ons festival kunnen genieten van pizza’s gemaakt van deeg bereid op de Biga methode. Deze pizza’s zijn erg luchtig en heerlijk van smaak.

 

 

Pinsa Romana

Masterclasses

Tijdens het Pizza Lovers Festival zijn er meerdere masterclasses die je kunt volgen. Er is een beperkt aantal plaatsen per masterclass. Deze plaatsen kun je gratis reserveren als je een toegangskaart gekocht hebt. Na aankoop van een toegangskaart krijg je automatisch een mail met daarin de link naar het reserveringsformulier zodra de masterclasses bekend zijn.

Simon Giaccotto
Simon Giaccotto

Auteur Pizzabijbel

Workshops

We geven dit jaar ook een aantal workshops, die tegen een kleine vergoeding zijn te volgen. Zodra de workshops bekend zijn, zullen we deze op deze pagina en onze socials bekend maken. Boeken kan via de koop tickets pagina.

Locatie
Pizza Lovers Festival

Zwitsal terrein Apeldoorn, de drieslag
Vlijtseweg 104

7 mei 2023 werd de organisatie van het Pizza Lovers Festival geinterviewd door RTV Apeldoorn over de tweede editie van het festival.

 

Foto’s 2023 door : Jan van Dehn

 

Klik op de foto om meerdere foto’s te kunnen zien.

Foto’s 2022 door : Ben Kreuger en Jan van Dehn

 

Klik op de foto om meerdere foto’s te kunnen zien.

Over ons

De voorliefde voor pizza heeft ons samen gebracht.

Simon Giaccotto, onder andere auteur van de welbekende Pizza Bijbel, eigenaar van pizzastore.nl en van Viva la Pizza in Apeldoorn.

Keimpe Vis: Liefhebber van alles wat met vuur en eten te maken heeft, staat graag achter de BBQ of pizzaoven met zijn broer en vormen dan het duo The BBQ Brothers te volgen op Instagram.

Gert-Jan Spoelstra: Pizza lover in hart en nieren. Maakt in zijn vrije tijd de meest toffe pizza’s en is te volgen als Spoellly Pizza op Instagram. 

Gerbrand Gerritsen: Net als de rest ademt Gerbrand Italië en Pizza. In zijn vrije tijd stookt hij dan ook graag zijn houtoven op om een lekkere pizza te bakken en te genieten met zijn familie. Te volgen als Dutch Pizza Addict op Instagram.

Samen ontstond al snel het idee om een Pizza Lovers Festival te gaan organiseren waarbij de focus ligt op pizza. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van pizza?! Deze dag kan je naast lekker genieten van pizza ook veel leren. Hier staat verder op de site meer informatie

Pizza Lovers Festival Crew

FAQ

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden van het Pizza Lovers Festival?

    De algemene voorwaarden zijn hier te vinden

  • image/svg+xmlimage/svg+xml
    Kan ik ook een ticket aan de deur kopen?

    Dit is zeker mogelijk! Betalen kan ook aan de deur. Echter raden we aan een online ticket te kopen om de doorstroom te bevorderen. De kosten voor een online ticket bedragen 15,- euro (exclusief transactie kosten).

Contact

Heb je vragen of wil je onderdeel uitmaken van het Pizza Lovers Festival? Stuur ons een bericht middels dit formulier.