Pizza Lovers Festival

13 mei 2023

apeldoorn

tickets binnenkort beschikbaar

masterclasses

Leer van de meesters

Pizzeria

Geniet van bijzondere pizza’s in onze pop-up pizzeria

markt

De meest uiteenlopende exposanten zijn aanwezig

Demo’s

Bekijk en proef wat er allemaal mogelijk is

markt

De meest uiteenlopende exposanten zijn aanwezig

Demo’s

Bekijk en proef wat er allemaal mogelijk is

Festival Pizza

Pizza Lovers Festival

Iedereen houdt wel van pizza, hoe gaaf is het dan om een dag te organiseren waar de pizza volledig centraal staat. Daarom een Pizza Lovers Festival voor liefhebbers van pizza. Er is van alles te zien, te doen, te proeven en te leren. Zo hebben we verschillende demo’s en masterclasses waar je kunt aansluiten. Denken aan pizza bakken in verschillende soorten ovens en BBQ’s. Maak kennis met zuurdesem, Napolitaanse pizza, Romijnse pizza en nog veel meer. Boek je ticket nu en zorg dat je erbij bent.

Op deze dag zullen er veel bedrijven staan waar je benodigdheden kunt aanschaffen om thuis verder te genieten van deze dag. Naast deze markt is er ook een pop-up pizzeria waar bijzondere pizza’s verkocht worden. Wil je weten wie er zo al komen te staan check alle namen.

Foto’s door : Ben Kreuger en Jan van Dehn

Wil je nog meer de sfeer van de afgelopen editie van het Pizza Lovers Festival proeven, bekijk dan zeker de “After Movie” gemaakt door André Geurtzen van Clips4All

Deelnemers
Pizza Lovers Festival 2023

Lerine
vivalapizza
Pizzastore.nl
Clementi Vuurovens
Brumker
Dolce Cilento
Cugine
Rough-cooking
Pizza Lovers Festival Peccati Di Gola

Partners

Bultman
Pizza Lovers Festival Howk

Pizzeria

Uiteraard kun je ook pizza eten op het Pizza Lovers Festival! Viva la Pizza, het pizza cateringbedrijf van Simon Giaccotto, zal aanwezig zijn als een pop-up pizzeria met terras. Hier kun je genieten van bijzondere pizza’s. Verwacht niet de geëikte pizza’s, maar bijzondere varianten, zoals Pizzolo’s (speciaal soort gevulde pizza uit Sicilië) en pizza’s met hele speciale toppings.

Pizzeria

Masterclasses

Tijdens het Pizza Lovers Festival zijn er meerdere masterclasses die je kunt volgen. Er is een beperkt aantal plaatsen per masterclass. Deze plaatsen kun je gratis reserveren als je een toegangskaart gekocht hebt. Na aankoop van een toegangskaart krijg je automatisch een mail met daarin de link naar het reserveringsformulier.

Klik op de foto’s voor informatie over de masterclass.

Locatie
Pizza Lovers Festival

Zwitsal terrein Apeldoorn, de drieslag
Vlijtseweg 104

Over ons

De voorliefde voor pizza heeft ons samen gebracht.

Simon Giaccotto, onder andere auteur van de welbekende Pizza Bijbel, eigenaar van pizzastore.nl en van Viva la Pizza in Apeldoorn.

Keimpe Vis: Liefhebber van alles wat met vuur en eten te maken heeft, staat graag achter de BBQ of pizzaoven met zijn broer en vormen dan het duo The BBQ Brothers te volgen op Instagram.

Gert-Jan Spoelstra: Pizza lover in hart en nieren. Maakt in zijn vrije tijd de meest toffe pizza’s en is te volgen als Spoellly Pizza op Instagram. 

Gerbrand Gerritsen: Net als de rest ademt Gerbrand Italië en Pizza. In zijn vrije tijd stookt hij dan ook graag zijn houtoven op om een lekkere pizza te bakken en te genieten met zijn familie. Te volgen als Dutch Pizza Addict op Instagram.

Samen ontstond al snel het idee om een Pizza Lovers Festival te gaan organiseren waarbij de focus ligt op pizza. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van pizza?! Deze dag kan je naast lekker genieten van pizza ook veel leren. Hier staat verder op de site meer informatie

Pizza Lovers Festival Crew

FAQ

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe gaan jullie om met Corona?

  We hopen natuurlijk dat alle beperkingen tijdens het festival niet meer van toepassing zijn tegen die tijd. Mocht dat nog niet zo zijn hanteren de regelementen van het RIVM die op dat moment gelden.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat gebeurt er als er wederom een lock-down komt door Corona?

  Dan zal het festival op 8 mei 2022 niet door gaan en worden verplaatst naar een moment. Als bezoeker zullen we je hierover informeren.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Moet ik mijn coronatoegangsbewijs tonen om toegang te krijgen tot het Pizza Lovers Festival?

  Nee dit is niet nodig omdat per 25 februari afscheid wordt genomen van het coronatoegangsbewijs (3G) voor locaties met minder dan 500 genodigden. Mocht hier in de toekomst iets in gaan veranderen zullen we je hierover informeren. Meer informatie op rijksoverheid.nl

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden van het Pizza Lovers Festival?

  De algemene voorwaarden zijn hier te vinden

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan ik ook een ticket aan de deur kopen?

  Dit is zeker mogelijk! Betalen kan ook aan de deur. Echter raden we aan een online ticket te kopen om de doorstroom te bevorderen. De kosten voor een online ticket bedragen 15,- euro (exclusief transactie kosten).

Contact

Heb je vragen of wil je onderdeel uitmaken van het Pizza Lovers Festival? Stuur ons een bericht middels dit formulier.